Jak vlastně vypadá zdravá strava? Co tvoří nutriční gramotnost? A co by měl každý z nás umět, aby mohl jíst skutečně zdravě? V rámci workshopu základů nutriční gramotnosti probereme nejen základy zdravé a vyvážené stravy, čtení obalů a bezpečnosti potravin, ale také problematiku udržitelnosti naší produkce potravin a významu zdravého nutričního prostředí na školách. Především pak také představíme existující výukové materiály vhodné do výuky a zodpovíme veškeré dotazy, které se výuky výživy týkají.
Seminářem vás provede MUDr. Eliška Selinger, nutriční epidemioložka z 3.LF UK.
Cílová skupina: učitelé ZŠ a SŠ a široká veřejnost
Termín setkání: 22. 2. v 16h
Registrace: https://bit.ly/40pdys7
Workshop je zdarma.
Začátek akce | 22. února 2023 v 16:00 |
Konec akce | 22. února 2023 v 23:59 |
Didaktikon | Kampus Hybernská
Hybernská 4, Praha 1, 110 00
771 523 973 (po–pá 9–15)