• Kalendář

Kalendář

Jak na zdravý talíř?


Jak vlastně vypadá zdravá strava? Co tvoří nutriční gramotnost? A co by měl každý z nás umět, aby mohl jíst skutečně zdravě? V rámci workshopu základů nutriční gramotnosti probereme nejen základy zdravé a vyvážené stravy, čtení obalů a bezpečnosti potravin, ale také problematiku udržitelnosti naší produkce potravin a významu zdravého nutričního prostředí na školách. Především pak také představíme existující výukové materiály vhodné do výuky a zodpovíme veškeré dotazy, které se výuky výživy týkají.


Seminářem vás provede MUDr. Eliška Selinger, nutriční epidemioložka z 3.LF UK.



Cílová skupina: učitelé ZŠ a SŠ a široká veřejnost


Termín setkání: 22. 2. v 16h


Registrace: https://bit.ly/40pdys7


Workshop je zdarma.



Začátek akce 22. února 2023 v 16:00
Konec akce 22. února 2023 v 23:59
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Napište nám
Kontakty

Didaktikon | Kampus Hybernská

Hybernská 4, Praha 1, 110 00

771 523 973 (po–pá 9–15)


Jak k nám